Efter en lång bloggpaus har det hänt mycket sen senast. Den 4 november valde vår lilla Wille-Viking att komma till världen. Efter tre timmar med intensivt värkarbete och dalande hjärtslag fick de plocka ut honom genom kejsarsnitt. En välskapt, underbar och vacker "liten" kille på 3770 gram & 54 långa cm blev minstingen i vår familj. Han var & är en kopia av sin storebror, tyst och försynt liten viking med söt liten näsa och stora ögon. Det är en helt ny känsla, ett helt nytt liv att stå som tvåbarnsmamma - och jag har inte hunnit fylla 22 än.
Och inte nog med att vi plötsligt är fyra. Vi har fått vårt drömhus. Det som vi letat så febrilt efter dök upp när vi slutade leta. Så från och med årskiftet är huset vårt och vi kan flytta in så snart vi har fått vår lägenhet uthyrd. Vi lämnar stadsvimlet för att ta oss tillbaka till landet. Huset är 250 kvadratmeter stort med en gigantisk trädgård och våra hästar betar i hagen rakt över vägen. Jag tror inte vi kunde få något bättre än det!
 
Med detta nya i livet har jag alltså hittat tillbaka till inspirationen. Jag spenderar inte mina dagar på en restaurang och i en rutin som är långt ifrån rolig att blogga om, utan fyller dagarna med barnens ljuva skrik & skratt. Jag är mammaledig igen, och det finns så mycket av det att dela med mig av - så nu är jag tillbaka. Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa, med allt nytt jag kommer att lära mig och allt nytt som kommer att dyka upp i våra liv.