Två av mina absoluta favoritmärken är Lumene & Biotherm! Pudret heter Touch of Radiance & är ett lätt kompaktpuder som aldrig blir "kakigt". Under den lägger jag alltid ett tunnt lager med en återfuktande, transparent foundation som heter "Luminous Touch Natural Makeup" & en Dark Under Eye Concealer för att få en jämn hy utan svarta ringar under ögonen. Alla tre är från Lumene & dessa skulle jag inte byta ut för allt i världen! De passar min hy jättebra!
Sedan använder jag hudvårdsprodukter från Biotherm. Inte världens billigaste märke, men sedan jag började använda det kan jag inte sluta! Jag har både ansiktsvatten, exfolierande rengöringskräm, scrub, ögonkräm, dag & nattkräm & så ett serum som jag även köpte nytt av idag! Ett fantastiskt märke som har gjort underverk för mina småfinnar. Jag har inte så fet & glansig hy som jag hade tidigare!

Idag köpte jag ett nytt puder & en ny foundation, samt serumet också. Det absolut bästa var att Kicks hade serumet på 70% rea, så istället för att betala 550 kronor betalade jag bara 150 kronor. Ett riktigt klipp!